Daimond Bowl

 

hai..semua..sorry sangat sebab da lama tak update blog ni...da bersawang nampaknya..hehehehe
anyway, semalam bersamaan 25/6/2012..saya sebagai Pra-universiti, SMK Permas Jaya telah mengadakan pertandingan bowling dekat Diomand Bowling, Johor Jaya..
so many people are there..around 140 students of pra-universiti..
walawey!! Lin happy sangat sebab da lama tak main bowling..hehhehehe..

yeahh!! that my team.. 

anyway korang boleh tengok video ni..
|
|
|
V

video

hahhaha..first round semua orang excited nak main..tapi bila da second round da boring...
hahahaha..apa-apa pun happening la...
balik daripada daimond tu, lin merempit dengan afiq & rafie..
lepak2 dekat AEON JUSCO PERMAS..asyik gelak je..memang best la lepak dengan diorang..
tengok ni..tengok...
|
|
V


Terima Kasih sebab sudi baca.. (^_~)